Supersnelle en betrouwbare verbindingen met glasvezel van Brightfiber

Over Brightfiber

Glasvezelverbindingen vormen de ideale snelweg voor grootschalig, toekomstbestendig dataverkeer. Niet alleen door de (licht)snelheid en hoge betrouwbaarheid, maar ook door de symmetrie: alleen met glasvezel gaat het uploaden van data even snel als het downloaden.

De overstap van koper of kabel naar glasvezel is dan ook dé upgrade voor uw onderneming. En dat hoeft minder ingewikkeld te zijn - en zeker ook minder kostbaar - dan u denkt. Dáár zorgen we voor met het concept achter Brightfiber. U kunt direct kosten besparen met IP telefonie, cloudwerkplekken en online backup tot wel 500 euro.

Brightfiber onderscheidt zich op deze punten:

  • Collectieve aanleg
    We leggen onze glasvezelverbindingen altijd aan voor groepen bedrijven en business parcs. U betaalt dus nooit als enige voor de infrastructuur tussen onze hoofdverbindingen (backbone) en uw onderneming. Zo houden we de aansluitkosten laag.

  • Voor iedereen
    Als we glasvezelnetwerken aanleggen, dan nemen we meteen het hele bedrijventerrein mee, zodat elk adres zich nu of later kan laten aansluiten. Voor ons is dat eenmalig wat kostbaarder, maar het drukt de netbeheerkosten en verhoogt de opbrengsten op lange termijn. En dat ziet u terug in uw abonnementskosten.

  • Onafhankelijk netbeheer
    Als u bij de bekende glasvezel-operators een aansluiting neemt, dan neemt u vrijwel altijd ook tegen hoge kosten bepaalde diensten bij hen af, zoals internettoegang. Brightfiber treedt op als onafhankelijk netbeheerder. Met andere woorden: u neemt de data- en telefoniediensten af die u zélf kiest en wij faciliteren dit. En dat scheelt honderden euro per maand! Vergelijk het met de energiemarkt: de netbeheerder verzorgt het transport, u kiest uw energieleverancier. Zo haalt u de beste prijs en kwaliteit uit de markt.

Contactgegevens

Brightfiber
Safariweg 25-31,
3605 MA Maarssen

Postadres:
Postbus 7072,
3502 KB Utrecht
Nederland