Supersnelle en betrouwbare verbindingen met glasvezel van Brightfiber

Waarom glasvezel?

Praktisch ongelimiteerd, supersnel en toekomstvast dataverkeer, bij symmetrische up- en downloadsnelheden en een ongekende uptime. Dat is de upgrade die uw bedrijf maakt met glasvezel.

Natuurlijk: glasvezel blijft iets duurder dan de traditionele, koper- of kabelaansluitingen met al hun beperkingen. Maar met Brightfiber maakt u uw business case voor die upgrade wél sluitend: naast alle operationele voordelen is het financieel en technisch haalbaar en administratief eenvoudig – dus ook voor het midden- en kleinbedrijf.

  • Brightfiber abonnementen
    De abonnementsvormen van Brightfiber zijn eenvoudig en overzichtelijk. U betaalt een vast bedrag per maand bij een abonnement met een looptijd van 3 jaar of 5 jaar. Deze abonnementsprijzen gelden voor 100 Mbit bandbreedte, waarbij die bandbreedte exclusief aan u is toegewezen.  

  • Waarom just geen all-in-one?
    Brightfiber treedt op als onafhankelijk netbeheerder voor uw datatransport. De abonnementskosten bestaan dan ook uitsluitend uit transportkosten. De diensten die u wilt gebruiken (internet, telefonie, clouddiensten) koopt u zelf eenvoudig in. Bij elkaar opgeteld is dat stukken goedkoper dat de prijzen die u neerlegt voor ‘all-in-one’ abonnementen met gebruik van dezelfde bandbreedte van andere glasvezelaanbieders.

  • Aansluitkosten
    Het aansluiten van bedrijventerreinen of groepen bedrijven is altijd maatwerk. Onze accountmanagers of het management van uw bedrijventerrein zullen u tijdig en duidelijk vertellen welke aansluitkosten in uw geval gelden en hoe deze zijn opgebouwd.  

Waarom nu al glasvezel?

Hoe kan ik besparen op telefonie- en ICT kosten?

Zijn Brightfiber verbindingen echt sneller?

Wat betekent de uitspraak 'klaar voor de toekomst'?

Kan ik zelf mijn aanbieders voor telecom, internet of datawarehousing kiezen?

Contactgegevens

Brightfiber
Safariweg 25-31,
3605 MA Maarssen

Postadres:
Postbus 7072,
3502 KB Utrecht
Nederland